Livrare


LIVRAREA COMENZILOR

Oferim livrare gratuita pentru comenzile cu o valoare de minim 2000 Ron (Exclusiv TVA).
Livrarea se face in Bucuresti si Ilfov, indiferent de modalitatea de plata aleasa.

* Toate produsele sunt pe stoc si vor fi livrate clientului in 48 de ore din momentul validarii comenzii si a platii integrale;
* In care se doreste o Livrare Rapida in 24 de ore se percepe o taxa suplimentare de transport de ..............
* Daca sunt deteriorari vizibile ale comenzii dvs. in momentul livrarii te rugam sa refuzi acceptarea coletului.
 

Program de livrari:

Termenul de livrare este afisat pe pagina fiecarui produs si are are caracter informativ. CTBuild va depune toate eforturile pentru a respecta termenele afisate, insa in cazul unor intarzieri de natura obiectiva Vanzatorului ii revine obligatia de a livra comanda in termenele stabilite cu modificarile si completarile ulterioare. In aceasta situatie Cumparatorul va fi notificat in scris sau telefonic si are dreptul de a rezilia solicitarea sa initiala de procesare a comenzii.
 

Primirea coletului

* Ne rezervam dreptul de a NU mai procesa comenzile venite din partea clientilor pentru care s-au inregistrat refuzuri nejustificate constante și repetate de preluare a comenzilor lansate de pe un cont de client, fără o notificare prealabilă.

La primirea comenzii, te rugam sa verifici integritatea ambalajului, produsele comandate precum si prezenta facturii fiscale.
* Produsele sunt ambalate in cutii de carton speciale, sigilate si asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare;
* Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea si continutul unor colete le poti face in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare impreuna cu agentul de curierat. In cazuri severe se poate refuza integral primirea si plata coletului.