Cum cumpar?

COMANZI SIMPLU COMANZI ON-LINE


Trebuie sa sti cateva lucruri utile:
Finalizarea unei comenzi se poate face numai daca v-ati autentificat (ati completat un formular cu datele dvs. de firma);
Pentru a comanda tot ce trebuie sa faci este sa urmezi urmatorii pasi.
Iata cateva detalii despre fiecare etapa:
 

Cauta produsul dorit

Poti cauta un produs direct in campul special de cautare, sau poti naviga in categoriile de produse direct din meniul afisat in stanga „Categorii”
Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos.”
In cos poti adauga mai multe produse, din categorii diferite.
 
Verifica-ti comanda
 
Dupa adaugarea fiecarui produs, esti directionat automat in cosul de cumparaturi,  poti sa revezi lista produselor selectate, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate.

Facturare si livrare comanda
 
Dupa adaugarea produselor dorite in cos, trebuie sa selectezi detaliile de facturare, modalitatile de plata (Card Online, Transfer Bancar, cash la primirea comenzii, Ramburs,), adresa de livrare, metoda de livrare, confirmarea comenzii

Am ajuns si la pasul final si anume trimiterea comenzii. Apasa butonul “Trimit comanda”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.


Ai mai cumparat pana acum de la noi, sau este prima data?
 
a. Daca esti client nou, atunci trebuie sa completezi doar datele din formularul de comanda si sa apesi butonul de “Trimit comanda”.
b. Daca esti deja client, introdu email-ul si parola in boxul de logare  si ti se vor incarca toate datele pe care le-ai folosit la ultima comanda. Daca doresti livrarea in aceleasi conditii, trebuie doar sa apesi “Trimit comanda”.
 
Salvarea datelor
 
Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior.